Morello Forni

Příběh Morello Forni


Společnost Morello Forni z italského Janova vyrábí pizza pece od roku 1969. Otcem myšlenky výroby pecí byl pan Luigi Morello, proslavený svým přístupem: Jakýkoliv tvar, jakýkoliv rozměr … vše podle přání.

Již v šedesátých letech přišel pan Morello s první verzí svého otočného kamene, a to v rámci vývoje pece pro přípravu věhlasného janovského cizrnového koláče Farinata. Nedlouho poté se podařilo s úspěchem aplikovat inovaci otočného kamene i na přípravu pizzy. V následujících více než 40 letech vyvinul Luigi Morello a jeho dva synové další inovativní prvky pizza pecí.

Morello Forni klade důraz na variabilitu a vysokou kvalitu svých produktů, tomu přizpůsobuje i druh použitých materiálů. Při výrobě jsou využívány vysoce kvalitní žáruvzdorné izolační materiály obsahující až 90 % hliníku (konkurenční řešení končí na cca 40 %). Díky dalším patentovaným technickým řešením tak máte jedinečnou možnost při zachování vysoké produktivity optimalizovat Vaše provozní náklady.

Pece Morello Forni jsou určeny těm, kteří hledají jedinečnost, funkčnost, výborný poměr cena-výkon a vysokou kvalitu pizza pecí. Důkazem jsou desítky tisíc instalací po celém světě za více než 40 let historie firmy.

© 2019 GASTRO MACH, s.r.o. All Rights Reserved Created by ZAFI.cz