Gastromach

Co děláme

Co děláme
5/05/2016 Gastromach

Přehled dubnových událostí v Gastro Mach nemůžeme začít jinak, než informací o záměru posílit pracovní tým o další posilu pro centrální kancelář v Jeseníku. Zájemci o novou pracovní pozici DISPEČER/DISPEČERKA se mohou bližší podrobnosti dozvědět například zde.

V měsíci dubnu probíhalo opět několik jednorázových realizací. Za všechny jmenujme například dodávku a instalaci 20-zásuvového konvektomatu Rational v závodní restauraci společnosti BRANO Rakovník, nebo také špičkovou smažící pánev Metos pro Střední školu řemesel a služeb v Jablonci nad Nisou. Na Moravě pak mezi nejvýznamnější dubnové realizace patří montáž nového mycího centra Wexiodisk v Psychiatrické léčebně Šternberk, kde jsme instalovali také velkokapacitní drtič odpadů Rendisk.

Pravidelné předváděcí vaření a prezentace konvektomatů v jesenickém kuchařském studiu se opět setkaly s pozitivním ohlasem. V dubnu jsme pořádali kuchařskou show pro klienty v režii obou našich vlajkových výrobců konvektomatů – německého Rationalu a italského Lainoxu.

Poslední dny se v Gastro Mach točí zejména okolo přípravy na květnový Garden Food Festival v Olomouci. Jako hlavní technologický partner festivalu stojíme před smělým úkolem zajistit – stejně jako při loňském prvním ročníku – bezproblémový provoz gastro-zařízení na hlavním festivalovém pódiu, a také centrální umývárnu nádobí pro všechny vystavovatele. Kromě toho budeme prezentovat sami sebe, respektive některé námi zastupované výrobce, a společně se spřátelenými firmami v rámci stánku nazvaného „Jesenická sekce“ zajistíme občerstvení pro festivalové návštěvníky. Součástí stánku bude také workshop pro pizzerie na téma správné přípravy pravé italské pizzy. Více o Garden Food Festivalu.

Naši klienti už si zvykli, že jim umíme pomoci nejen servisem a dodávkou nových kvalitních zařízení. Během dubna jsme zapůjčili stroje a pomohli tak vyřešit akutní havarijní situaci například v Základní škole Horní Moštěnice na Přerovsku. Zápůjčka našeho zařízení proběhla a další se chystá také v koncernu Hamé, konkrétně v jejich kunovickém závodě Slovácká Fruta. No a za zmínku stojí také testování novinky ve steakové přípravě, kterou je grilovací pec X-Oven. Tu momentálně testují v naší spřízněné oblíbené jesenické restauraci Gemer.