Gastromach

Co děláme

Co děláme
6/06/2016 Gastromach

Měsíční přehled květnových událostí začněme připomínkou naší účasti na olomouckém Garden Food Festivalu, kde jsme tentokrát vystupovali nejen v roli hlavního technologického partnera, ale také jako aktivní vystavovatelé na našem stánku „Jesenická sekce“. Ostatně, vše podstatné jsme si zdokumentovali v malém video sestřihu – ke zhlédnutí zde.

Z  nejvýznamnějších instalací uplynulých týdnů vypíchněme zejména zaměstnaneckou výdejnu v novém sídle boskovické společnosti Gatema. Kromě vybavení nových prostor stravování pracovníků jsme se podíleli také na nové firemní školce. IMG_20160524_083647 IMG_20160524_083913

IMG_20160524_083953 IMG_20160524_084101

V průběhu května jsme například zprovoznili novou pizza pec Morello Forni v. pražské Pizzerii U Hubatků. Zajímavostí této instalace snad nebyl ani tak neobvyklý termín v neděli ráno (navíc ve státní svátek 8.5.), jako spíš složitost stěhování obří pece vážící okolo půl tuny úzkým oknem do kuchyně. Všechno se zvládlo a U Hubatků už jedou v nové rotační peci na plné obrátky.

Naši klienti se ovšem mohou spolehnout také na krátkodobé zápůjčky či pouhé otestování špičkových zařízení. Potravinový koncern Bapa ve svém výrobním závodě Hněvotín využil možnosti zapůjčení 20-zásuvového konvektomatu. Ve Slovácké Frutě –  dalším závodě spadajícím do sítě Hamé – v těchto týdnech testují míchací varný kotel Metos s automatickým chlazením. A v pizzerii Corto v centru Prahy zkoušejí již několik dní pizzu ve švédském modelu Pizzamaster.

Kromě výše zmíněného Garden Food Festivalu se Gastro Mach představil také na další významné gastronomické akci, a tou byl Bidvest Tour, pořádaný stejnojmenným výrobcem a prodejcem potravin. Na obou přehlídkách v Praze a v Olomouci jsme ukázali pizza stánek s designovou pecí Morello Forni.