Gastromach

Co děláme

Co děláme
30/03/2016 Gastromach

ZE ŽIVOTA FIRMY – březen 2016

Nový seriál měsíční rekapitulace událostí nemůžeme založit jinak než informací o dalším rozšíření Gastro Mach Týmu. Od 1.3.2016 jsou nedílnou součástí naší sestavy nový, mladý, nadějný a ambiciozní projektant Robert Kautz a akční, manuálně zručný a neúnavně pracovitý montážní technik Petr Svěch. Oba nastoupili do trvalého pracovního poměru a rozšířili Gastro Mach Tým na šestnáct stálých členů. Novým „úderníkům“ přejeme hodně úspěchů a ať jim vydrží vitalita, s jakou oživili firemní vody.

Jesenický wellness hotel VILLA REGENHART (na snímku) už se připravuje na ostrý start svého provozu. Bývalé honosné sídlo Všeobecné zdravotní pojišťovny v Jeseníku bylo v uplynulých měsících přestavěno na moderní čtyřhvězdičkový hotel s bazénem a saunami. Gastro Mach vybavil již na konci loňského roku hotelovou kuchyni nejnutnějším základním vybavením a v březnu pokračovala druhá etapa naší dodávky v lobby baru, který jsme stavěli v koordinaci s dodavatelem interiérů.

Během března se v kuchařském studiu Gastro Mach v Jeseníku konaly dvě prezentační akce. Ukázku grilovací trouby X-Oven oživili temperamentní italští kuchaři, kteří přijeli do Česka představit tuto novinku na českém trhu. Neméně zajímavou akcí byla prezentace italského výrobce konvektomatů Lainox, v režii našeho kamaráda a korporátního kuchaře Lainoxu pro Českou a Slovenskou republiku Robina Hayeka.

Z dalších dokončených zakázek Gastro Mach v měsíci březnu vybíráme například:

  • dodávka a montáž konvektomatu Rational 20.1 SCC pro závodní kuchyni firmy Schwan Cosmetics v Českém Krumlově.
  • první etapa redesignu olomoucké pobočky firmy Forty´s Pizza.
  • instalace technologie baru v umělecké galerii Vaňkovka v Brně.
  • dodávka a montáž nového konvektomatu Rational v restauraci Gastro Národní v pasáži Lucerna ve Vodičkově ulici v Praze.
  • instalace podstolové myčky Wexiodisk WD4 v brněnském Domě pro seniory Věstonická.
  • A řada dalších menších projektů.

V měsíci dubnu nás čeká neméně zajímavé práce a spousta napínavých zážitků. Například budeme řešit, jak dostat obří pizza pec italského výrobce Morello Forni o půdorysných rozměrech 120x130cm a hmotnosti 600kg do kuchyně okenním otvorem 107x132cm. Nic není nemožné….!