Gastromach

Pizza dny 2017

Pizza dny 2017
1/02/2017 Gastromach

Když pizza, tak Itálie. V Gastro Mach ukázal své umění Tiziano Casillo a na jeho práci se byla radost dívat.

Poslední lednový víkend jsme v našem zrenovovaném kuchařském studiu v Jeseníku uspořádali opět po roce oblíbené pizza dny. Dvoudenní kurz pod vedením italského mistra Tiziana Casilla se setkal s pozitivním ohlasem  všech zúčastněných.

Na letošní školu správné přípravy pizzy se přihlásilo osm provozoven napříč celou republikou a dokonce i z Polska. Na vlastní oči viděli a sami si mohli vyzkoušet přípravu foccacia, chleba, klasické i bezlepkové pizzy nebo scrocchiarella, získali množství cenných informací a poznatků od jednoho z nejuznávanějších italských odborníků. Tiziano Casillo z italského mlýna Italmill předvedl své umění za pomoci technologií Sigma, Morello Forni či Pizzamaster, které již řadu let dodáváme a servisujeme v Česku.

Tak zase za rok!