Arredoinox

Příběh ARREDO INOX


Společnost ARREDO INOX byla založena v roce 1997. Myšlenka vznikla v hlavě tehdy sedmadvacetiletého odborníka Alexandera Cuoma. Ve spolupráci s kanadským partnerem Michaelem Tesserem postavili v roce 1999 v průmyslové zóně Crotone první halu na vývoj, výrobu a testování technologií na staření a výrobu potravin. Již o rok později, tedy v roce 2000, byla vybudována hala s technologiemi pro výrobu vlastních kvalitních nerezových panelů. Celkem tak vznikla areál o rozloze více než 10 000 m2.

V roce 2004 vznikl výzkumný tým, jehož úkolem byl vývoj technologií pro zpracovatele a dodavatele masa, konkrétně technologií pro suché staření. Tým odborníků pod vedením Alexandera Cuoma během několika měsíců vyvinul jedinečnou technologii, jejíž patentovaná řešení splnila očekávání odborné veřejnosti. Výrobky Stagionello a Maturmeat splnily požadavky a očekávání malých i velkých producentů masa a masných výrobků. Vysoká poptávka následně umožnila rozšíření výrobní řady a zdokonalení technologií Stagionello a Maturmeat. Není tedy divu, že již na Mezinárodní výstavě technologií pro masný průmysl v italské Veroně v roce 2006 byla společnost ARREDO INOX uznána jako průkopník těchto specifických a jedinečných technologií.

© 2021 GASTRO MACH, s.r.o. All Rights Reserved