EMAINOX - ELEGANCE

Výdejní systémy

Pro každý výdej nejlepší racionální řešení při zachování nároků na technologie, design a styl.

Elegance je řada vestavěných prvků, která zahrnuje všechny tradiční moduly profesionálního samoobslužného výdeje: bain-marie, suché vyhřívané vany, sklokeramické desky, chlazené vany, chlazené a vyhřívané vitríny se zvlhčováním v kombinaci s celou řadou příslušenství.

VYHŘÍVANÉ PRVKY

S Elegance si můžete vybrat mezi tradiční vodní lázní bain-marie s automatickým napouštěním a připojením k odpadu, a suchou ohřevnou vanou nevyžadující připojení vody.

Pro všechny druhy potravin, které vyžadují zvlhčené teplo, nabízí Elegance vyhřívanou vitrínu se zvlhčováním a ventilací, která se spolu s bain-marie ukazuje jako ideální řešení pro vystavování těstovin, rýže, dušeného masa, vařené zeleniny atd.

Produktová řada vyhřívaných prvků zahrnuje také velkoplošnou sklokeramickou desku vhodnou pro vystavování teplých jídel, jako je pizza.

CHLADICÍ VANY A DESKY

chlazenými vanami a deskami Emainox můžete vystavovat a konzervovat nejlepším způsobem studená jídla, jako jsou sendviče, saláty, bagety a dezerty. Velký výběr příslušenství: centrální nástavby se zakřivenými dvojitými nebo jednoduchými skly, osvětlovací prvky, odkládací skleněná police dodá výdeji styl a eleganci.

CHLADICÍ VÝSTAVNÍ VITRÍNY

Chladicí vitríny Elegance jsou obzvláště vhodné pro vystavování studených jídel díky systému proudění, který umožňuje cirkulaci chlazeného vzduchu také mezi policemi vitríny. Široká nabídka modelů: s vestavnou vanou, horní deskou, jednostranná, s dvířky či roletou, se dvěma nebo třemi policemi, s nebo bez chladicí jednotky pro připojení na centrální chlazení.

Emainox vitrína

Výrobci

Kontaktujte nás

Zajímá Vás více informací o produktech italského výrobce výdejních prvků EMAINOX? Neváhejte nás kontaktovat se svým dotazem, obratem se Vám budeme věnovat.







    Hledáte vhodné řešení pro vaši kuchyni?

    Přihlášení k odběru novinek

    Každý měsíc od nás obdržíte e-mail plný novinek, informací a trendů v oboru kuchyňských technologií.