Morello Forni: Inovativní výrobce pizza pecí
Morello Forni je italská rodinná firma s bohatou tradicí, která vznikla v roce 1969 v Janově. Od svého počátku se zaměřuje na výrobu špičkových pecí
Kolikrát stačí tak málo: ignorovat vlastní limity, nebát se změny, přijmout novinky
Morello Forni je italská rodinná firma s bohatou tradicí, která vznikla v roce 1969 v Janově. Od svého počátku se zaměřuje na výrobu špičkových pecí
S radostí vám nyní blíže představujeme jednoho z našich klíčových partnerů – americkou společnost Henny Penny, která sídlí v Eatonu, Ohio. Naše spolupráce je postavena
Tlakové fritování je už po mnoho let využíváno řetězci restaurací po celém světě. Globální řetězce rády používají tlakové fritézy, protože vytvářejí chutný a zdravý produkt,
Od 1. ledna 2024 vstoupí ve Švédsku v platnost přelomové nařízení, které zakazuje používání jednorázových pohárů obsahujících více než 15 % plastu. Toto opatření je
Milovníci gastronomie, jsme nadšeni, že vám můžeme představit špičkovou dotykovou obrazovku fritézy F5, která mění hru ve světě komerčního gastro vybavení. Dotykové ovládací prvky fritézy
V roce 2009 společnost Henny Penny představila Evolution Elite, první fritézu v oboru se sníženou kapacitou oleje. Nyní na trh přivedla nejnovější generaci! Zbrusu nová
Restaurační průmysl se v posledních letech potýká s velkými výzvami. Majitelé a provozovatelé již delší dobu čelí stejným problémům: nedostatek pracovních sil, rostoucí ceny potravin
Česká republika se vrací na gastronomickou mapu světa a Gastro Mach je u toho jako technologický partner! V celostátním kole vybrala Česká akademie Bocuse d’Or,
Wexiodisk odpovídá ano! EKODESIGN! Už od roku 1972 se filozofie zaměřuje na kvalitu a udržitelnost s životním prostředím na prvním místě. Samozřejmě ruku v ruce s ergonomií a
Potravinářský průmysl je jedním z nejaktivnějších a nejživějších odvětví. Společnosti, které zpracovávají maso, cukrářské a pekařské výrobky, mléčné výrobky, nebo působí na trhu s těstovinami,
Jak udržovat potraviny čerstvé a vyhýbat se plýtvání – včetně fritovacího oleje – to vše při zachování efektivního provozu? Efektivně řídit znamená najít zařízení, které
Jak ceny energií a olejů stoupají do nových výšin, hospodaření s olejem a využívání nejnovější technologie fritéz nebylo nikdy důležitější. Průměrné ceny energií při posledním
OPTIMÁLNÍ BOD: JAK SE K NĚMU DOSTAT A UDRŽET SI HO Stejně jako mnozí ze světa gastronomie byste možná řekli, že nejlepšího výsledku smažení dosáhnete
Dejme tomu, že jste provozovatelem gastro podniku a kuřecí maso momentálně není na vašem jídelníčku. Možná jste pizzerie nebo steak house s hamburgery a zvažujete
Digitalizaci neúprosně buší na dveře gastronomie. Toto odvětví v posledních měsících celosvětově prokázalo neuvěřitelnou odolnost, ale stále čelí hrozbám nových lockdownů a omezení provozů. Mnoho
Mytí provozního nádobí v takzvaných granulových myčkách je dlouhodobě považováno za jeden z nejefektivnějších způsobů, jak se v gastro provozech bez zbytečné námahy a v
Malý příspěvek do debaty o grilech na dřevěné uhlí oproti těm plynovým. Která varianta je pro profesionální gastro-provozy lepší? Univerzální řešení, jako vždy, neexistuje, ale
I do gastro průmyslu se začíná nenápadně plížit takzvaná fotokatalýza. Že nevíte, co to je? Nevadí, máte skvělou šanci se to právě teď dozvědět. Kuchyně
Inovace, nebo-li zdokonalení se stále častěji zaměřují na úspory času, peněz a šetrnost k životnímu prostředí. Gastronomii nevyjímaje. Nové technologie mohou opravdu přinést významnou úlevu
Kotel, který sám uvaří bez toho, aniž by kuchařka stála u stroje a dlouhým kopistem pracně promíchávala a hlídala vaření. O vše se postará automat.
Tomuto tématu se budeme věnovat čím dál častěji. Protože čím dál více vstupuje na pole gastronomie všudypřítomná automatizace a robotizace. Právě v oblasti gastra jsou
Zajímavá diskuze proběhla na jednom bazarovém fóru, kde někdo nabízel k prodeji lis na pizzu PIZZARELLA. Jeden zkušený pizzař po zhlédnutí prezentačního videa napsal, že
… a taky bez kuchyně. Když na podzim roku 2019 představila firma Gastro Mach svůj koncept „Bez kuchyně“, byla to odvážná inovace a zajímavá myšlenka,
Na tomto blogu bychom rádi představovali technologické novinky, jež mohou gastro-provozy posunout do moderního věku a přinést takzvanou inovaci. A přesně do této kategorie zapadá
Video z vyhlášené rodinné farmy a stylové restaurace Angusfarm v západočeských Soběsukách
Šéfkuchař Gregg se zamýšlí nad klíčovými rozdíly mezi otevřeným a tlakovým fritováním a nabízí pohled na to, co může každá metoda přinést kuchyním různých zaměření.
Výrobci zvedacích – nebo chcete-li kapotových myček pro malé a střední gastro provozy, se vesměs předhánějí v nabídce co nejlepších parametrů svých strojů a hlavní
Můžete se stát opravdovým profesionálem v mytí příborů. Základem je pochopitelně kvalitní mycí stroj, vhodné mycí prostředky a jejich koncentrace. Když už máte toto vyřešené
Pokud je fritování důležitou součástí vašeho gastro programu, vyhněte se těmto obvyklým chybám a zlepšete vaši produktivitu i výsledek. Jen pro pořádek, kdo snad opovrhuje
V Číně (- to je ale překvapení -) se pomalu stávají robotické restaurace běžnou součástí společenského života. Podívejte se třeba na video z jihočínského Guangzhou
Zajímají Vás novinky a trendy v oblasti technologií pro gastro? Pojďte si popovídat o všem, co Vás zajímá.
Morello Forni je italská rodinná firma s bohatou tradicí, která vznikla v roce 1969 v Janově. Od svého počátku se zaměřuje na výrobu špičkových pecí
S radostí vám nyní blíže představujeme jednoho z našich klíčových partnerů – americkou společnost Henny Penny, která sídlí v Eatonu, Ohio. Naše spolupráce je postavena
Tlakové fritování je už po mnoho let využíváno řetězci restaurací po celém světě. Globální řetězce rády používají tlakové fritézy, protože vytvářejí chutný a zdravý produkt,
Od 1. ledna 2024 vstoupí ve Švédsku v platnost přelomové nařízení, které zakazuje používání jednorázových pohárů obsahujících více než 15 % plastu. Toto opatření je
Milovníci gastronomie, jsme nadšeni, že vám můžeme představit špičkovou dotykovou obrazovku fritézy F5, která mění hru ve světě komerčního gastro vybavení. Dotykové ovládací prvky fritézy
V roce 2009 společnost Henny Penny představila Evolution Elite, první fritézu v oboru se sníženou kapacitou oleje. Nyní na trh přivedla nejnovější generaci! Zbrusu nová
Morello Forni je italská rodinná firma s bohatou tradicí, která vznikla v roce 1969 v Janově. Od svého počátku se zaměřuje na výrobu špičkových pecí
S radostí vám nyní blíže představujeme jednoho z našich klíčových partnerů – americkou společnost Henny Penny, která sídlí v Eatonu, Ohio. Naše spolupráce je postavena
Tlakové fritování je už po mnoho let využíváno řetězci restaurací po celém světě. Globální řetězce rády používají tlakové fritézy, protože vytvářejí chutný a zdravý produkt,
Od 1. ledna 2024 vstoupí ve Švédsku v platnost přelomové nařízení, které zakazuje používání jednorázových pohárů obsahujících více než 15 % plastu. Toto opatření je
Milovníci gastronomie, jsme nadšeni, že vám můžeme představit špičkovou dotykovou obrazovku fritézy F5, která mění hru ve světě komerčního gastro vybavení. Dotykové ovládací prvky fritézy
V roce 2009 společnost Henny Penny představila Evolution Elite, první fritézu v oboru se sníženou kapacitou oleje. Nyní na trh přivedla nejnovější generaci! Zbrusu nová
GASTRO MACH, s. r. o.
Za Podjezdem 449, 790 01 Jeseník
Belnická 596, 252 42, Jesenice u Prahy
© 2020 GASTRO MACH, s. r. o., Za Podjezdem 449, 790 01 Jeseník