NÁŠ TÝM

"V mé rodině neřešíme problémy, ale přijímamé výzvy!"
Jan Mach
jednatel

Náš tým

Tito milí skromní lidé z drsného severu v jesenickém podhůří jsou připraveni plnit vaše neskromná přání, touhy a potřeby

Jan Mach

jednatel
tel. +420 777 223 023
e-mail: j.mach(zavináč)gastromach.cz

Narozen: v roce, kdy Zimbabwe získalo nezávislost.

Charakteristika: Většinou ví a když náhodou neví, tak dělá, že ví a dělá to tak dobře, že všichni mají pocit, že opravdu ví, aby se nakonec ukázalo, že fakt věděl.

Přínos pro Gastro Mach: Všechny zaměstnance přijal za členy své rodiny a vydal zákaz používat slovo „problém“.

Jak ho vidí kolegové: Vlídný šéf, který naslouchá.

Volejte, když: …hledáte někoho, kdo vám pomůže zhmotnit vize.

Petr Mach

majitel, otec zakladatel
tel. +420 608 883 774
e-mail: p.mach(zavináč)gastromach.cz

Narozen: v roce, kdy Kevin Budden odchytil živého taipana velkého.

Charakteristika: Diář má plný věcí, které ještě musí stihnout a nehodlá to vzdát, protože čas plyne jen tak, jak chceme my.

Přínos pro Gastro Mach: Je jako vychovatel ve školní družině, který mlčky dozoruje a občas okřikne. Nezlobte! Zpomalte!

Jak ho vidí kolegové: Zkušenou radou nasměruje, břitkým humorem odlehčí situaci. Respect boss!

Volejte, když: …jste se nedovolali nikomu jinému.

Ing. Libor Halas

vedoucí obchodního týmu
tel. + 420 724 384 995
e-mail: l.halas(zavináč)gastromach.cz

Narozen: v roce, kdy byla dokončena přehradní hráz Švihov.

Charakteristika: Říkal si Hurikán, rychlý jak blesk,
ulicí zahřmělo, pak jen slabý třesk.

Přínos pro Gastro Mach: Dokáže uspokojit i ty nejnáročnější klienty a nepoužívá slovo „problém“.

Jak ho vidí kolegové: ochota a obětavost v pevném, plynném i kapalném skupenství.

Volejte, když: … chcete dodat a nainstalovat pizza pec o rozměrech 2x2x2 metry v podpalubí botelu na Vltavě, kam vede schodiště o šířce max 80cm.

ING. JIŘÍ POSPÍŠIL

vedoucí servisního týmu
tel. + 420 601 573 113
e-mail: j.pospisil(zavináč)gastromach.cz

Narozen: v roce, kdy byla v Liberci dokončena výstavba obchodního domu Ještěd.

Charakteristika: „Ráno se probudíš a řekneš si: ´Teď něco změním´. A je to tak snadné.“

Přínos pro Gastro Mach: Nová pevná ruka na servisním kniplu. 

Jak ho vidí kolegové: Pozoruje, vyčkává, analyzuje, udeří. Je to zbraň!

Volejte, když: … jste spokojení s naším servisem a je vám líto nám to neříct. Nestyďte se, řekněte to!

FRANTIŠEK CHOVANEC

produktový manažer
tel. + 420 777 738 549
e-mail: f.chovanec(zavináč)gastromach.cz

Narozen: v roce, kdy byla Indira Gándhíová podruhé zvolena indickou premiérkou.

Charakteristika: „Najděte nejlepší lidi, delegujte zodpovědnosti a dozorujte chod dějin.“

Přínos pro Gastro Mach: Dokáže přesně pojmenovat nepříjemnou až kritickou situaci a vymyslet řešení, aniž by se jen náznakem přiblížil ke slovu „problém“.

Jak ho vidí kolegové: kamarádský lídr, co nikdy nezvýší hlas.

Volejte, když: … hovoříte plynně všemi světovými jazyky s výjimkou češtiny.

Michal Březina

Michal Březina

implementace ERP/CRM
tel. + 420 734 432 541
e-mail: m.brezina(zavináč)gastromach.cz

Narozen: v roce, kdy v Bukurešti zahájili provoz metra.

Charakteristika: „Velikost člověka se neměří délkou ani výškou, nýbrž zásadami“.

Přínos pro Gastro Mach: Neústupný ve svých postojích a tvrdý vyjednavač, přičemž nikdy nepoužije slovo „problém“.

Jak ho vidí kolegové: zespodu

Volejte, když: … máte pocit, že i poslední jistoty tohoto světa selhávají.

GV

GABRIELA VLKOVÁ

marketingový specialista
tel. + 420 777 223 191
e-mail: g.vlkova(zavináč)gastromach.cz

Narozena: v roce, kdy byla dokončena stavba Koupaliště Strážisko.

Charakteristika: „Tančí s vlky. Stojí s pěstí.“

Přínos pro Gastro Mach: V životě neřekla slovo „problém“. Má pro svízelné situace zcela jiné výrazy.

Jak ji vidí kolegové: Do kanceláří Gastro Mach přinesla humor, sebeironii, dobrou náladu. Dále osvícenství, písmo, víru…

Volejte, když: …hledáte hodnotu a chcete ji kreativně uchopit.

RADEK ODSTRČIL

konzultant
tel. + 420 725 520 607
e-mail: r.odstrcil(zavináč)gastromach.cz

Narozen: v roce, kdy vznikla Světová organizace duševního vlastnictví.

Charakteristika: „Obchodní příležitosti jsou jako autobusy – vždy přijede další.“

Přínos pro Gastro Mach: Již dávno předtím, než byl přijat do naší rodiny, nepoužíval slovo „problém.“

Jak ho vidí kolegové: Je to vůbec člověk?

Volejte, když: … máte úspěch, máte cíle, víte co chcete, a přesto cítíte se nějak odstrčení ?

RT

ROMAN TICHÁNEK

konzultant
tel. + 420 777 223 190
e-mail: r.tichanek(zavináč)gastromach.cz

Narozen: v roce, kdy v Praze – Michli otevřeli největší pekárnu v zemi.

Charakteristika: „Jako obchodník nemusíte hned vidět výsledky, ale potřebujete cítit progres.“

Přínos pro Gastro Mach: Výborně mapuje terén a slovo „problém“ je mu stejně cizí, jako všechny ostatní neřesti.

Jak ho vidí kolegové: Vytrvalý a cílevědomý. Přátelský a věrný. Přítulný. Hodí se k dětem i do bytu.

Volejte, když: … chystatě fajnu knajpu gděsi v kraji razovitem.

MARTIN HEJDA

konzultant
tel. + 420 603 833 070
e-mail: m.hejda(zavináč)gastromach.cz

Narozen: Na den přesně sedm let po Gagarinově vesmírném dobrodružství. Ha, kdy to bylo?

Charakteristika: „V dětství chtěl být Trautenberg, ale je z něj Krakonoš – chodí světem a trousí dobro.“

Přínos pro Gastro Mach: Když celoživotní cukrář zjistí, že maso je maso, pak je to vždy přínosné pro všechny strany.

Jak ho vidí kolegové: Jednou za čas, když z bohem zapomenuté Prahy zabrousí do centra všeho dění v Jeseníku.

Volejte, když: … nevíte, co s penězi. Co ještě nemám? Aha, hospodu. Komu zavolám?

MARTIN TOMEŠ

konzultant
tel. + 420 775 146 890
e-mail: m.tomes(zavináč)gastromach.cz

Narozen: … v roce, kdy v Otrokovicích otevřeli pneumatikárnu n.p. Rudý říjen

Charakteristika: „Máte štěstí, že jdu zrovna kolem.“

Přínos pro Gastro Mach: Je výborný při práci s pánví. Nejen v kuchyni.

Jak ho vidí kolegové: Chodí včas, skvěle vaří a má u toho dobrou náladu.

Volejte, když: … celý život krájíte cibuli pravačkou a chcete to umět levačkou.

LUKÁŠ FORGÁČ

kuchařský specialista
tel. + 420 603 108 959
e-mail: l.forgac(zavináč)gastromach.cz

Narozen: v roce, kdy se točil Discopříběh.

Charakteristika: „Žije si svůj Discopříběh.“

Přínos pro Gastro Mach: V kuchyních rozdá čistou radost a živočišné štěstí.

Jak ho vidí kolegové: Milé a sympatické multikulturní obohacení z blízkého východu.

Volejte, když: … potřebujete poradit, jak se co zapíná, vypíná, hasí, kudy utíkat atd.

JOSEF FILIPČÍK

konzultant
tel. + 420 721 165 188
e-mail: j.filipcik(zavináč)gastromach.cz

Narozen: v roce, kdy se ve Vysokých Tatrách konalo mistrovství světa v lyžování.

Charakteristika: „Světoběžník, lyžař, podnikatel, kreativec, gastroman – alchymista … Ten výčet je cimrmanovsky nekonečný.“

Přínos pro Gastro Mach: Zkušenosti z Libye, Prahy, Venezuely, Barcelony či Chomutova dává všanc gastrařům z Jeseníku. Je to borec!

Jak ho vidí kolegové: Usměvavý pohodář s životním nadhledem, který si dal náš Jeseník za odměnu.

Volejte, když: …chcete dělat dobrou pizzu a leze vám z toho chleba. Nebo naopak.

Kateřina Hanúsková

KATEŘINA HANÚSKOVÁ

účtárna, fakturace
tel. + 420 773 077 216
e-mail: k.hanuskova(zavináč)gastromach.cz

Narozena: v roce, kdy byl objeven prvek bohrium

Charakteristika: „Vítr v Jeseníkách bývá neklidný, jako spánek naší účetní.“

Přínos pro Gastro Mach: Je opravdovým hrdinstvím neříkat „problém“ ani ve chvílích, kdy jednáte se sociálkou, berňákem, pojišťovnou, bankami…

Jak ji vidí kolegové: Každá párty má svoji bohyni.

Volejte, když: … jste po splatnosti naší faktury a mrzí vás to.

Monika Špiriaková

monika špiriáková

fakturace
tel. + 420 776 184 457
e-mail: m.spiriakova(zavináč)gastromach.cz

Narozena: v roce, kdy Mezinárodní železniční unie zavedla nové značení lokomotiv.

Charakteristika: „I při vystavování faktur můžeš vypadat, jako když v kabátu od Diora nastupuješ do Maserati.“

Přínos pro Gastro Mach: Nová jasná hvězda na oběžné dráze firemní administrativy.

Jak ji vidí kolegové: Neodbytně žádá okamžitou nápravu každého nedopatření. No, hned jsme si ji oblíbili.

Volejte, když: … jste PhD a nesedí vám DPH ani HDP.

JANA HLAVNIČKOVÁ

servisní dispečink
tel. + 420 601 188 766
e-mail: j.hlavnickova(zavináč)gastromach.cz

Narozena: v dobách, kdy se mobilům říkalo vysílačky.

Charakteristika: „Když třikrát ji odbudeš, ona počtvrté se vrací“

Přínos pro Gastro Mach: Když se má něco zařídit, můžeme se spolehnout, že to zařídí. To přece není „problém.“

Jak ji vidí kolegové: Rázná a precizní plánovačka, kterou nelze přeskočit, ani obejít.

Volejte, když: … nevolejte, zavolá sama. Několikrát.

Nikola Krobotová

NIKOLA KROBOTOVÁ

servisní dispečink
tel. + 420 608 020 967
e-mail: n.krobotova(zavináč)gastromach.cz

Narozena: v roce, který přinesl Windows 95 a tlačítko Start jako výchozí nabídku k ovládání PC.

Charakteristika: „V 6 letech řekla rodičům: jednou budu servisní dispečerka v Gastro Mach. Plnit si sny je tak snadné“

Přínos pro Gastro Mach: Průměrný věk firmy snížila, průměr šarmu pozvedla.

Jak ji vidí kolegové: Ne moc často. Zalezlá ve svém kabinetu řeší servisně-logistické rébusy, o nichž je skoro lepší nic nevědět.

Volejte, když: … vám to zase nefunguje.

Karel Tulis

KAREL TULIS

příprava a realizace zakázek
tel. + 420 777 223 194
e-mail: k.tulis(zavináč)gastromach.cz

Narozen: v roce, kdy byl založen Československý svaz žen

Charakteristika: „Již mnoho let se potácí na vyšlapaných stezkách mezi sídlem Gastro Mach, fotbalovým stadionem v Jeseníku a anglickou Premier League.“

Přínos pro Gastro Mach: Co řekne, to platí. Pokud se zrovínka nespletl.

Jak ho vidí kolegové: Klidná síla.

Volejte, když: … se něco někam mělo vejít a ono se to tam nevlezlo.

Marián Mareček

Ing. MARIÁN MAREČEK

příprava a realizace zakázek
tel. + 420 727 846 191
e-mail: m.marecek(zavináč)gastromach.cz

Narozen: v roce, kdy byl objeven měsíc Pluta Charon

Charakteristika: „Rozvážnost je umění života.“

Přínos pro Gastro Mach: Třikrát měří, čtyřikrát překontroluje, dvakrát zkonzultuje, a pak bez „problému“ řízne.

Jak ho vidí kolegové: Šíří kolem sebe jistotu a záruku, že nic se nestane jen tak.

Volejte, když: … sháníte úřední dokument potvrzující, že umístění plynového sporáku v chladicí věži jaderného reaktoru je zcela v pořádku.

MARKÉTA BASTLOVÁ

podpora realizace
tel. + 420 774 507 816
e-mail: m.bastlova(zavináč)gastromach.cz

Narozen: v roce, kdy vznikla kapela Nirvana.

Charakteristika: „Jako když pankáč zavítá omylem na trampský fesťák. Hned je kolem veselo a živo.“

Přínos pro Gastro Mach: Něžný element v nemilosrdném světě realizací, montáží a včasných dodávek. Čili další posun firmy do všech světových stran.

Jak ji vidí kolegové: Začala nám nosit bonbony a sušenky. Něco tak kreativního tu ještě nebylo.

Volejte, když: … potřebujete cokoliv v režimu „včera bylo pozdě“.

JITKA STOJČEVOVÁ

rozpočtář, podpora obchodu
tel. + 420 603 331 121
e-mail: j.stojcevova(zavináč)gastromach.cz

Narozena: v roce, kdy první Bulhar letěl do kosmu.

Charakteristika: „Pečení je radost – Jitka je pečení.“

Přínos pro Gastro Mach: Nová důležitá kostička v Tetrisu obchodního procesu firmy.

Jak ji vidí kolegové: Milá, klidná, mírná a usměvavá. Něco jako Ribanna.

Volejte, když: … jste si mysleli, že je to drahé a přitom je to levné.

kamča

KAMILA KOUKALOVÁ

rozpočtář, podpora obchodu
tel. + 420 774 322 974
e-mail: k.koukalova(zavináč)gastromach.cz

Narozena: v roce, kdy se konal první ročník hudebního festivalu Woodstock.

Charakteristika: „Jeskyně, do které se bojíš vstoupit, skrývá poklad, který hledáš.“

Přínos pro Gastro Mach: Rozvaha, klid a životní nadhled jsou ideální kombinací pro tuto práci.

Jak ji vidí kolegové: Ze všech stran, jelikož sedí uprostřed open space.

Volejte, když: … chcete slevu a předem víte, že uslyšíte ne.

Janča

JANA HEŘMÁNKOVÁ

podpora servisu
tel. + 420 725 520 169
e-mail: j.hermankova(zavináč)gastromach.cz

Narozena: v roce, kdy George Orwell nenapsal svůj slavný román 1984.

Charakteristika: „Pro pírko přes plot skočí, kamion objedná. Šťastná to žena!“

Přínos pro Gastro Mach: Obava, že by snad někdy řekla „problém“, ji naučila pro jistotu přestat používat všechna slova na „p“.

Jak ji vidí kolegové: Zodpovědná a spolehlivá, bojovnice za dodržování pravidel a postupů.

Volejte, když: … auto, které mělo přijet se zbožím ve 13:23, přijelo až ve 13:27.

PAVLÍNA FAGAN

logistika
tel. + 420 774 901 619
e-mail: p.fagan(zavináč)gastromach.cz

Narozena: v roce, kdy byl poprvé užit termín bod G.

Charakteristika: „Čte se to Fejgn, vy lopaty!„

Přínos pro Gastro Mach: Objedná, zajistí, vyřeší. A mezitím zalije kytky.

Jak ji vidí kolegové: Protřelá cestovatelka se smyslem pro humor. To nám tady ještě scházelo…

Volejte, když: … potřebujete tip na dobrou kavárnu v Ománu.

IMG_3035

ONDŘEJ TOMANÍK

hlavní technik
tel. + 420 725 524 966
e-mail: o.tomanik(zavináč)gastromach.cz

Narozen: v roce, kdy se narodil slavný indonéský herec Iko Uwais.

Charakteristika: „Žije a koná v souladu s přírodou. Příroda se vyvíjí v souladu s ním.“

Přínos pro Gastro Mach: Slovo „problém“ flexibilně nahradil jinými, nepublikovatelnými výrazy.

Jak ho vidí kolegové: Celé hodiny dokáže rozebírat zásadní témata, například proč je sex povolen od patnácti, ale sledování porna až od osmnácti.

Volejte, když: … chcete slyšet obsazovací tón.

Petr Gojny_orig

PETR GOJNÝ

asistent servisu
tel. + 420 603 940 386
e-mail: p.gojny(zavináč)gastromach.cz

Narozen: V roce, kdy sjel z pásu poslední Trabant.

Charakteristika: „Lezení na umělých stěnách a hra na bicí jsou nejlepší průpravou pro práci v této firmě.“

Přínos pro Gastro Mach: Drží se zvolené taktiky neříkat „problém“, ani jiné vulgarismy.

Jak ho vidí kolegové: Obvykle je tam, kde má být a když tam, kde má být, náhodou není, tak někomu připravuje cappuccino. Říká se tomu spolehlivost.

Volejte, když: … všechny ostatní pokusy o servisní podporu zcela výjimečně selhaly.

Jakub Šašinka

Jakub Šašinka

projektant
tel. + 420 601 189 333
e-mail: j.sasinka(zavináč)gastromach.cz

Narozen: v roce, kdy padla ta demokracie a začala se budovat Berlínská zeď. Nebo naopak.

Charakteristika: „Motorkář, jenž vyměnil statiku budov za návrhy kuchyní, protože žrádlo je žrádlo.“

Přínos pro Gastro Mach: Hned první den v nové práci řekl „problém“ a měl problém. Od té doby se drží.

Jak ho vidí kolegové: Nová krev, nová naděje. Když to nepodělá, může být legendou.

Volejte, když: … nemůžete spát ani kvůli těm nejmenším detailům v projektu vašeho nového provozu.

Petr Žaža

projektant
tel. + 420 601 189 333
e-mail: p.zaza(zavináč)gastromach.cz

Narozen: v roce, kdy Vietnam vstoupil do RVHP a Tuvalu získalo nezávislost.

Charakteristika: „Hraje na trombón. To je nejvíc.“

Přínos pro Gastro Mach: O přestávkách nám hraje na trombón. My se máme.

Jak ho vidí kolegové: Klidný, vyrovnaný, přemýšlivý. Ostatně jako každý hráč na trombón.

Volejte, když: … kromě detailů projektu chcete probrat i značky trombónů.

TOMÁŠ RUSKÝ

projektant
tel. + 420 725 931 520
e-mail: t.rusky(zavináč)gastromach.cz

Narozen: v roce, kdy byla objevena Laoská skalní krysa

Charakteristika: Navzdory svému jménu nikdy nebyl v Rusku, tudíž o životě neví vůbec nic.

Přínos pro Gastro Mach: Nikdy neříká, že je něco „problém“ – rovnou řekne, že se na to může…

Jak ho vidí kolegové: V žebříčku divnosti poskočil do vyšších pater po zjištění, že je brankářem v okresním přeboru za tým TJ Jiskra Velká Kraš.

Volejte, když: … jste stavěli kuchyň s výkresem vzhůru nohama a potřebujete zachránit, co půjde.

JAKUB KOVAŘÍK

správa a procesy ERP/CRM
tel. + 420 722 950 814
e-mail: j.kovarik(zavináč)gastromach.cz

Narozen: v roce kdy Tim Berners-Lee publikoval v CERNu první webovou stránku a položil tak základ internetu. To nemůže být náhoda.

Charakteristika: „Již druhý historický šermíř v dějinách této firmy. To nemůže být náhoda.“

Přínos pro Gastro Mach: Plánuje podnikové zdroje, klíčové procesy, řídí provozní systémy a databáze. To nám tu ještě scházelo.

Jak ho vidí kolegové: Má na starosti procesy ERP / CMR. Holky to rajcuje, kluci závidí…

Volejte, když: ….jste zastánci minimalismu, kritického myšlení a hrajete Dungeons & Dragons.

JIŘÍ JANKŮ

vedoucí montáží

Narozen: ano

Charakteristika: Cesta jak vstoupit do dějin je dlouhá, klikatá, plná nástrah a odboček.

Přínos pro Gastro Mach: Lety prověřený montážní lídr a naše strategická zbraň každé realizační akce.

Jak ho vidí kolegové:  Vtipný, hodný, pozorný a kamarádský. Doslova pro každou špatnost.

Volejte, když: … prosím nevolat, prostě makám!

MIROSLAV BARTKOWIAK

montážní technik

Narozen: ano

Charakteristika: Přestup století aneb jak provést upgrade z kamionové přepravy na gastro dálnici. 

Přínos pro Gastro Mach: Když má svůj den, je nedostižný v odvedených výkonech. Když ho nemá, raději zaspí.

Jak ho vidí kolegové: Je tu s námi rád, jsme tu rádi s ním.

Volejte, když: … prosím nevolat, prostě makám!

Petr Vořech

sklad / expedice / správa budovy Jeseník / servisní podpora

Narozen: ano

Charakteristika: „I skladník v Gastro Mach si může přečíst Vergilia v originále.“

Přínos pro Gastro Mach: Každý díl má své místo, sem mi nelozte, tohle mi neberte. raději už běžte! 

Jak ho vidí kolegové: Nejlepší manažer skladových zásob od dob zavedení pozice manažer skladových zásob.

Volejte, když: … prosím nevolat, prostě makám!

DAVID ONDRÁČEK

sklad / správa budovy Jesenice / servisní podpora

Narozen: v roce, kdy v československých kinech měla premiéru filmová pohádka S čerty nejsou žerty.

Charakteristika: „Pochází ze slavné rodiny. Akorát si nikdo nemůže vzpomenout, čeho se to týká.“

Přínos pro Gastro Mach: Pobočku v Jesenici řídí jako vesmírný program. Už volali z NASA, jestli je volný.

Jak ho vidí kolegové: Žije v Praze, ale my se mu nesmějeme. Nemůže za to.

Volejte, když: … nemůžete trefit do našeho skladu v Jesenici.

JIŘÍ KOSTELŇÁK

servisní technik

Narozen: ano

Charakteristika: Ochotnický divadelník a pornoherec na sklonku aktivní kariéry

Přínos pro Gastro Mach: Nezná bolest.

Jak ho vidí kolegové: Břitký humor, bodrá mysl, za uchem startka bez filtru.

Volejte, když: … prosím nevolat, prostě makám!

TOMÁŠ SYROVEC

servisní technik

Narozen: ano

Charakteristika: Nezadržitelný pilot na trasách mezi gastro provozy. 

Přínos pro Gastro Mach: Bez zbytečných řečí přijme úkol a bez zbytečných řečí oznámí jeho splnění.

Jak ho vidí kolegové: Tváří se, že se ho to netýká a pak s kytarou v ruce vystřihne přepychově Diánu.

Volejte, když: … prosím nevolat, prostě makám!

Martin Zacharopulos

servisní technik

Narozen: ano

Charakteristika: Úrodnou Hanou vyměnil za drsné horstvo Jeseníků, kde se stal dalším gastronautem.

Přínos pro Gastro Mach: Spolehlivý pěšák v minovém poli gastronomie. Zavoláme – poradíme – opravíme!

Jak ho vidí kolegové: Mění jména, zachovává tvář. Neústupný v názorech, co na srdci, to na jazyku.

Volejte, když: … prosím nevolat, prostě makám!

Karel Procházka

servisní technik

Narozen: ano

Charakteristika: „Celoživotní muzikant, ve volných chvílích gastro-servisák.“

Přínos pro Gastro Mach: Během servisu stihne klientům broukat melodie známých interpretů. Po zbytek dne je nedostanou z hlavy a jeho taky ne.

Jak ho vidí kolegové: Zjevení, které nastoupilo na firemní palubu a od té chvíle náš svět už není jako dřív.

Volejte, když: … prosím nevolat, prostě makám!

ROMAN HOLINKA

servisní technik

Narozen: ano

Charakteristika: „Fotky kradou duše. Indiáni kradou fotky.“

Přínos pro Gastro Mach: Šel okolo a zeptal se, jestli nám může nějak pomoct. Pomohl a když se nám ho nepodařilo odehnat, tak jsme si ho nechali.

Jak ho vidí kolegové: Je frapidní a to se všem líbí.

Volejte, když: … prosím nevolat, prostě makám!

Naše unikátní metoda ZIPKA

Přesvědčte se, jak to děláme.

Zákazníci nám důvěřují

Podívejte se, co o nás říkají

Hledáte vhodné řešení pro vaši kuchyni? Poradíme!







    Přihlášení k odběru novinek

    Každý měsíc od nás obdržíte e-mail plný novinek, informací a trendů v oboru kuchyňských technologií.