Unikátní metoda zipka

Cesta k moderní kuchyni

O metodě ZIPKA

Praxí ověřený proces hledání rovnováhy mezi kvalitou a náklady. Cesta k moderní kuchyni.

Z

Zaškolení

I

Instalace

P

Projekt

K

Koncept

A

Analýza

V čem jsme unikátní

Navržení a vymyšlení celého gastro projektu je zpravidla nejtěžší a nejdražší. Měla by mu předcházet analýza, pak koncept a nakonec projektování. Správně by si klient měl projít naším procesem Z.I.P.K.A. Jedině tak je klient spokojený a jeho potřeby jsou v souladu s navrženým provozem. Jsme přesvědčeni, že umíme vymyslet funkční moderní řešení na míru s důrazem na úspory zdrojů, a to jak v oblasti spotřeby vstupních energií tak i v oblasti personálních požadavků klienta. V neposlední řadě klademe důraz na vyvážeností počáteční investice.

Zaškolení

Každý provoz je postavený na správně navržené technologii a zaměstnancích, kteří s ní denně pracují a využívají ji k dosažení nejlepších výsledků.

Nejen základní bezpečnostní proškolení po každé instalaci či výměně technologie, ale také pravidelná kuchařská zaškolení, procesní vzdělávání, ukázky používání vhodného příslušenství nebo pravidelné školení pro zaměstnance našich zákazníků v GASTRO MACH akademii, toto je standard, který přinášíme našim zákazníkům.

ukázka technologie
montáž

Instalace

Instalace není jen samotný proces zapojení stroje na připravené přípoje nebo zavěšení digestoře.

Podpisem smlouvy začíná náročná práce spojená s objednáváním technologií, náročnou logistikou, přípravou výrobních dokumentací k zakázkové výrobě nerezového nábytku, koordinace profesí na stavbě, řešení designu interiéru a jeho návaznost na dodávku gastra, samotná instalace, ale také důležitý zkušební provoz a následné předání hotového díla zákazníkovi.

Projekt

Dnes již dokážeme zastřešit a zpracovat kompletní vícestupňovou projektovou dokumentaci. Vše, co je potřeba k moderní a efektivní kuchyni a nejen to.

Překážkou není ani stavebně konstrukční část projektu a navazující profese. Doplnili jsme naše služby o projekční činnost a neustále zkvalitňujeme projekční tým. Umíme se přizpůsobit a zpracovat buď jen část projektu gastro nebo celý projekt.

projekt
výdejní pult

Koncept

Vstupní data z provedené analýzy jsou tím zásadním pro zpracování prvotního návrhu. Říkáme mu jednoduše skica.

I tady nám pomáhají moderní technologie a jsme tak vždy připraveni operativně měnit možnosti řešení na základě aktuální situaci či požadavku zákazníka. A proto je pro nás první návrh tím pravým řemeslem prací – Artisan, to je to správné pojmenování, které tuto část procesu dokonale vystihuje.

Následuje společná diskuze, připomínky, náměty. Výstupem je koncepční studie na míru, včetně odhadu investičního rámce.

Analýza

Zjišťujeme a pojmenováváme současný stav. Prohlédneme provoz, pojmenujeme problematická místa, postřehy personálu a vedoucích pracovníků. Zaměříme se na stávající procesy a postupy, na využití a druhovost technologií, vytvoříme fotodokumentaci.

Shromáždíme očekávání, definujeme hrozby a příležitosti a finálně navrhneme optimální postup na míru včetně ceny pro další fázi.

V této fázi nic nenavrhujeme. Bez opravdové analýzy však nemůže být proces, směřující k úspěšné realizaci záměru, nikdy realizován.

ZIPKA

Naše unikátní metoda ZIPKA

Přesvědčte se, jak to děláme.

Zákazníci nám důvěřují

Podívejte se, co o nás říkají

Hledáte vhodné řešení pro vaši kuchyni? Poradíme!







    Přihlášení k odběru novinek

    Každý měsíc od nás obdržíte e-mail plný novinek, informací a trendů v oboru kuchyňských technologií.