Pizza je stále jedním z nejrozšířenějších pokrmů a i v Česku bychom těžko hledali menší město, v němž by nefungovala alespoň jedna pizzerie nebo restaurace s nabídkou pizzy. Správné vyválení těsta chce nejen dostatek času na přípravu a obecnou zručnost, ale hlavně již tolikrát zmiňované zkušenosti. Pokud v provozovnách postrádáte obojí, je PIZZARELLA ideálním nástrojem a pomocníkem.
Takže, co je PIZZARELLA a v čem je tento lis jiný než ostatní? Skutečně, žádný stroj nedokáže plně nahradit ruce zkušeného pizzaiolo, ale výsledku v podobě ideálního formování těsta se nejvíce blíží právě tento stroj od italského výrobce Morello Forni. Těsto je připravováno při pokojové teplotě a díky tomu nedochází k mechanickým vadám. Kromě klasického přitlačení horní deskou dojde v závěru lisování k úpravě pomocí rotace systému válečků umístěných pod spodní membránou. Ta je pružná a nepřilnavá, takže výsledkem je připravené těsto pro zdobení v požadované tloušťce a s klasickým vyšším lemem po obvodu. Vláčné a živé těsto je v tuto chvíli takřka k nerozeznání od těsta připravovaného ručně zkušeným pizzařem.
Zajímá Vás PIZZARELLA, máte zájem o bližší informace, možnost prezentace v našem show room a testovací fritování? Vyplňte níže formulář, o ostatní se již postaráme my.
Osobní údaje budou zpracovány v souladu
se zásadami zpracování osobních údajů.
GASTRO MACH, s. r. o.
Za Podjezdem 449, 790 01 Jeseník
Belnická 596, 252 42, Jesenice u Prahy
© 2020 GASTRO MACH, s. r. o., Za Podjezdem 449, 790 01 Jeseník