PIZZARELLA

Lis na pizza těsto

Pizza je stále jedním z nejrozšířenějších pokrmů a i v Česku bychom těžko hledali menší město, v němž by nefungovala alespoň jedna pizzerie nebo restaurace s nabídkou pizzy. Správné vyválení těsta chce nejen dostatek času na přípravu a obecnou zručnost, ale hlavně již tolikrát zmiňované zkušenosti. Pokud v provozovnách postrádáte obojí, je PIZZARELLA ideálním nástrojem a pomocníkem.

PIZZARELLA

Takže, co je PIZZARELLA a v čem je tento lis jiný než ostatní? Skutečně, žádný stroj nedokáže plně nahradit ruce zkušeného pizzaiolo, ale výsledku v podobě ideálního formování těsta se nejvíce blíží právě tento stroj od italského výrobce Morello Forni. Těsto je připravováno při pokojové teplotě a díky tomu nedochází k mechanickým vadám. Kromě klasického přitlačení horní deskou dojde v závěru lisování k úpravě pomocí rotace systému válečků umístěných pod spodní membránou. Ta je pružná a nepřilnavá, takže výsledkem je připravené těsto pro zdobení v požadované tloušťce a s klasickým vyšším lemem po obvodu. Vláčné a živé těsto je v tuto chvíli takřka k nerozeznání od těsta připravovaného ručně zkušeným pizzařem.

Kontaktujte nás

Zajímá Vás PIZZARELLA, máte zájem o bližší informace, možnost prezentace v našem show room a testovací fritování? Vyplňte níže formulář, o ostatní se již postaráme my.

    Osobní údaje budou zpracovány v souladu
    se zásadami zpracování osobních údajů.

    Formulář je chráněn pomocí služby reCAPTCHA od Google:
    Ochrana osobních údajů,
    Podmínky použití

    Osobní údaje budou zpracovány v souladu
    se zásadami zpracování osobních údajů.