SCANBOX FOOD2GO

Mobilní servírovací pult

ModelKapacita GN 1/1Teplota HmotnostRozměry š. x h. x v.Připojení
F2G A7+H77 + 790°120 kg780 x 1320 x 1357 mm230V/2A
F2G AC7+H77 + 73°/10° +  90°140 kg780 x 1320 x 1357 mm230V/3A

Food2Go AMBIENT + HOT (neutrál + ohřev)

Kombinace jedné neutrální izolované přihrádky a jedné vyhřívané přihrádky, které jsou umístěny vedle sebe. Neutrální jednotka je opatřena držákem eutektické desky, která umožní v případě potřeby přepravu chlazeného jídla. Jednotka přepraví talíře, jednotlivé porce, stejně jako nádoby. Horní prostorný povrch se hodí až pro tři nádoby s plnou velikostí GN 1/1 s vestavěnými keramickými vyhřívanými tácy GN 1/1 k zajištění udržovaných teplot během podávání jídla.

Food2Go AC + HOT (chlazení + ohřev)

Kombinace jedné přihrádky chlazené kompresorem a jedné vyhřívané přihrádky, které jsou umístěny vedle sebe. Jednotka přepraví tácy, jednotlivé porce, stejně jako nádoby GN. Horní prostorný povrch se hodí až pro tři nádoby s plnou velikostí GN 1/1 s vestavěnými keramickými vyhřívanými tácy GN 1/1 k zajištění udržovaných teplot během podávání jídla.

Food2Go doplňky

Držák tácu

Držáky na tácy a s funkcí snadného sklopení pro bezproblémovou přepravu.

Kluzná část tácu

Pro snadný posun vozíku při obsluze zákazníků. Funkce snadného sklopení.

Držák na ochucovadla

Rám na horní části vozíku je určený pro přidržování nádobí, ochucovadel, ubrousků atd.

Držák koše na odpadky

Rám k zavěšení koše nebo plastového pytle na odpad. Připojené k „držáku táců“.

Ergonomický pohon + motor

Motorizované šasi s regulací rychlosti, nouzovou brzdou a dobíjecí baterií.

Kontaktujte nás

Zajímají vás udržovací skříně SCANBOX, máte zájem o bližší informace, možnost prezentace v našem show room a testovací vaření? Vyplňte níže formulář, o ostatní se již postaráme my.







    Osobní údaje budou zpracovány v souladu
    se zásadami zpracování osobních údajů.

    Hledáte vhodné řešení pro vaši kuchyni?

    Přihlášení k odběru novinek

    Každý měsíc od nás obdržíte e-mail plný novinek, informací a trendů v oboru kuchyňských technologií.