TECHNIKA, KTERÁ RADIKÁLNĚ PROMĚNÍ VAŠI KUCHYNI

Výhody sous-vide se neomezují pouze na konzervaci produktu, ale rozšiřují se rovněž na přípravu finálního pokrmu. Tato technika se ve skutečnosti stává cenným spojencem šéfkuchaře v kuchyni.

SV Thermo je špičkový stroj na vaření metodou sous-vide. Jako jediný stroj na trhu má termostatickou vanu vybavenou 3 jádrovými sondami a regulací teploty na desetiny stupně – ideální pro nízkoteplotní vaření.

VLASTNOSTI A FUNKCE

TOPNÉ TĚLESO

Topné těleso se silikonovou rezistencí je umístěn po celém dně nádrže, díky PID regulátoru a sondě teploty vody PT1000 (třída A) stroj zaručuje ovládání s přesností na tisíciny.

SV - THERMO ZELENÁ "VODNÍ" TROUBA

Voda má skvělé tepelné vlastnosti. Díky větší hustotě má ve srovnání s párou vyšší tepelnou kapacitu (schopnost skladovat teplo), která ji činí vhodnou pro mnoho aplikací (jako je vaření nebo chlazení). Vyhrazený stroj na vaření a regeneraci ve vakuu umožňuje ostatním zařízením zcela volně vykonávat další funkce, jako je tradiční vaření, opékání nebo dokončování. Rovněž znamená nižší náklady ve srovnání s jinými varnými systémy: plně izolovaná nádrž s rozměry Gastronorm 1/1 má menší velikost než trouba, ale dokáže uvařit až 15 kg jídla s velmi omezenou spotřebou: 3 kW a 1 litr vody za 12 hodin!


DOKONALÁ CIRKULACE VODY

Cirkulace vody je zajištěna prouděním a kontinuálním vstřikováním vody díky přímému napojení na vodovod. Není nutná žádná údržba, protože k cirkulaci vody nejsou použity žádné mechanické části. Absence nadbytečných mechanismů a automatické vypouštění vody umožňuje snadné čištění strojů.

 

 

TŘI JÁDROVÉ SONDY

Čas vaření metodou sous-vide závisí na objemu produktu. SV-Thermo může být vybaveno 3 sondami pro kontrolu teploty jádra vašeho produktu. SYV ventilem vakuově zabalte produkt, balení vložte do vody a do jádra produktu vložte sondu, abyste teplotu měli vždy pod kontrolou. Stroj lze naprogramovat tak, aby se automaticky zastavil, když produkt dosáhne konečné teploty.

Kontaktujte nás

Zajímají vás produkty Orved nebo obecné informace o vakuovém vaření a balení? Jsme Vám vždy k dispozici, neváhejte nás kontaktovat.







    Hledáte vhodné řešení pro vaši kuchyni?

    Přihlášení k odběru novinek

    Každý měsíc od nás obdržíte e-mail plný novinek, informací a trendů v oboru kuchyňských technologií.