Kořeny, které sahají hluboko do historie

Začalo to v 40. letech minulého století v americkém Wichitě. Mateřská společnost Wolfe Electric, původně specializovaná na ventilátory a chladicí zařízení, se v 80. letech vydala cestou renovace pizza pecí pro velké řetězce. Tato zkušenost odhalila potřebu inovací, které by překonaly limity tehdejších technologií.

Výsledkem? XLT Ovens, značka, která dnes zaujímá vedoucí postavení v průběhových pecích. Značka, která si drží svou filozofii:

„XLT existuje, protože chceme vyrábět kvalitní věci – se ziskem, pokud to jde, se ztrátou, pokud je to nutné, ale vždy kvalitní.“

Tento přístup je cítit v každém jejich produktu, od konstrukce až po zákaznickou podporu.

Technologie, která mění pravidla hry

Klíčem k úspěchu XLT je jejich „impingement“ technologie. Co to znamená? Pokrmy jsou pečeny za pomoci směrovaných proudů horkého vzduchu. Tento vzduch intenzivně působí na povrch jídla, čímž zkracuje dobu pečení a zajišťuje rovnoměrnost.

Výsledkem je pizza s dokonale křupavým okrajem, šťavnatý steak nebo vláčné pečivo. Díky této technologii můžete počítat s:

Co jsou průběhové pece a proč jsou tak oblíbené?

Průběhové pece, známé také jako pásové pece, představují moderní řešení pro efektivní a konzistentní pečení ve velkoobjemových provozech. Díky systému kontinuálního pohybu na pásu procházejí pokrmy rovnoměrně vyhřívanou pečicí komorou, což přináší několik klíčových výhod:

Mezi nejznámější společnosti, které využívají tuto technologii, patří:

Tyto řetězce volí průběhové pece kvůli jejich schopnosti poskytovat rychlou, konzistentní a efektivní přípravu pokrmů, což je zásadní pro udržení kvality a spokojenosti zákazníků v globálním měřítku.

Inovace a jedinečnost na každém kroku

Pece XLT se odlišují nejen svou technologií, ale i celkovým designem. Mezi jejich výjimečné vlastnosti patří:

Budoucnost vaší kuchyně s XLT

S průběhovými pecemi XLT získáte nejen špičkové technologie, ale i spolehlivého partnera, který vás podpoří na každém kroku. Je čas posunout vaši kuchyň na novou úroveň – s rychlejším pečením, menšími náklady a nekompromisní kvalitou.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *