Originální technologie s patentovanou metodou Cuomo® pro zrání masa, dochucování masných výrobků a ochucování ryb s přirozenou regulací PH.
Tři pojmy, které změní Váš pohled na transformaci potravin. Nezáleží na tom, zda chcete vyrábět exklusivní produkty z hovězího či vepřového masa, zvěřiny – Maturmeat®, ryb – Pesciugatore®, nebo mít možnost nabídnout svým zákazníkům některý z klasických fermentovaných salámů italského typu – Stagionello®. S námi získáte nejen technologii, ale i kompletní know-how a možnost vše nejen promyslet, ale i prakticky vyzkoušet. A to všechno bezpečnou cestou v technologiích, které jsou nejdokonalejšími svého typu na světě. Žádné solné kameny v komoře, uhlíkové filtry, UV lampy, misky s vodou. Prostě bez kompromisu.
Cuomo® metoda, přírodní a patentovaná, vám umožňuje sledovat fyzikální a chemický stav potravin během procesu transformace nepřetržitým měřením fermentačních procesů a pH. Metoda Cuomo®, patentovaná Alessandrem Cuomo, je jedinou metodou na světě, která je schopna zaručit bezpečný, legální a ceněný vyzrálý produkt. Umožňuje prodloužit trvanlivost potravin při dodržení všech současných předpisů o bezpečnosti potravin přirozenou cestou a bez umělých konzervačních látek. Implementuje proces schopný zlepšit nutriční vlastnosti, zdraví a organoleptické vlastnosti masa (ve smyslu křehkosti a šťavnatosti) v možných dobách zrání: krátké, střední nebo dlouhé.
Maturmeat® je jediným zařízením pro suché zrání (staření) masa na světě, které umožňuje zrání vašeho masa bezpečným a legálním procesem, patentovaným a vyrobeným výhradně v Itálii.
Přístroj vybavený patentovaným systémem (dotykový displej) pro kontrolu a ovládání měření pH masa je schopen ovlivňovat fyzikální parametry, jako je teplota, vlhkost, rychlost proudění vzduchu a uzení, po celou dobu trvání klimatické receptury za účelem dosažení bezpečného a optimálního zrání.
Maturmeat® umožňuje úplnou kontrolu HACCP v souladu se všemi mezinárodními předpisy.
Stagionello® Salami Curing Device je skříň s řízeným pH a patentovanou technologií pro dochucení, suché zrání, uzení a vaření. Skříň Stagionello® je specifická pro výrobu hlavních druhů tradičních italských a mezinárodních masných výrobků; ty s rychlým okyselením jako: Felino, Soppressata Calabrese, Milano, Neapol, Cinta Senese, Finocchiona, Varzi, Saucisson, Ungherese, Embutido, Chorriso, Sobrassasada, Kabanos, Skilandis a Figatellu. Syrová nebo dlouhá fermentace, jako je Raw Ham, Coppa, Bresaola, Capocollo, Pancetta a Speck. Případně vařené nebo uzené jako: Mortadella, Leberwurst, Speck Falukorv, Cotechino, Zampone a N'duja.
Pesciugatore® je jediná skříň pro suché zrání ryb s kontrolou pH, uzení a nakládání mořských salámů, dokonce vařených, jako je mortadella z tuňáka. Systém, který opakuje řadu mikroklimat ideálních pro konzervování, uzení, suché zrání, vaření všech druhů ryb. Řada skříní na uzení lososa, tuňáka, mečouna s patentovaným řízením pH, se používá k nakládání salámů ze syrových ryb, jako je lososový špek a hřbet z tuňáka. Kromě staření a suchého zrání také vaří všechny druhy vařených mořských salámů, jako je vařená tuňáková šunka nebo tuňákovo-sépiová mortadela s pistáciemi.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.
Duis bibendum, lectus ut viverra rhoncus, dolor nunc faucibus libero, eget facilisis enim ipsum id lacus.
GASTRO MACH, s. r. o.
Za Podjezdem 449, 790 01 Jeseník
Belnická 596, 252 42, Jesenice u Prahy
© 2020 GASTRO MACH, s. r. o., Za Podjezdem 449, 790 01 Jeseník