Arredoinox

Jedinečný, patentovaný, bezpečný.

Tradice se snoubí s inovací

Originální technologie s patentovanou metodou Cuomo® pro zrání masa, dochucování masných výrobků a ochucování ryb s přirozenou regulací PH.

Tři pojmy, které změní Váš pohled na transformaci potravin. Nezáleží na tom, zda chcete vyrábět exklusivní produkty z hovězího či vepřového masa, zvěřiny – Maturmeat®, ryb – Pesciugatore®, nebo mít možnost nabídnout svým zákazníkům některý z klasických fermentovaných salámů italského typu – Stagionello®. S námi získáte nejen technologii, ale i kompletní know-how a možnost vše nejen promyslet, ale i prakticky vyzkoušet. A to všechno bezpečnou cestou v technologiích, které jsou nejdokonalejšími svého typu na světě. Žádné solné kameny v komoře, uhlíkové filtry, UV lampy, misky s vodou. Prostě bez kompromisu.

Cuomo® metoda

Cuomo® metoda, přírodní a patentovaná, vám umožňuje sledovat fyzikální a chemický stav potravin během procesu transformace nepřetržitým měřením fermentačních procesů a pH. Metoda Cuomo®, patentovaná Alessandrem Cuomo, je jedinou metodou na světě, která je schopna zaručit bezpečný, legální a ceněný vyzrálý produkt. Umožňuje prodloužit trvanlivost potravin při dodržení všech současných předpisů o bezpečnosti potravin přirozenou cestou a bez umělých konzervačních látek. Implementuje proces schopný zlepšit nutriční vlastnosti, zdraví a organoleptické vlastnosti masa (ve smyslu křehkosti a šťavnatosti) v možných dobách zrání: krátké, střední nebo dlouhé.

Maturmeat®

Maturmeat® je jediným zařízením pro suché zrání (staření) masa na světě, které umožňuje zrání vašeho masa bezpečným a legálním procesem, patentovaným a vyrobeným výhradně v Itálii.
Přístroj vybavený patentovaným systémem (dotykový displej) pro kontrolu a ovládání měření pH masa je schopen ovlivňovat fyzikální parametry, jako je teplota, vlhkost, rychlost proudění vzduchu a uzení, po celou dobu trvání klimatické receptury za účelem dosažení bezpečného a optimálního zrání.
Maturmeat® umožňuje úplnou kontrolu HACCP v souladu se všemi mezinárodními předpisy.

Stagionello®

Stagionello® Salami Curing Device je skříň s řízeným pH a patentovanou technologií pro dochucení, suché zrání, uzení a vaření. Skříň Stagionello® je specifická pro výrobu hlavních druhů tradičních italských a mezinárodních masných výrobků; ty s rychlým okyselením jako: Felino, Soppressata Calabrese, Milano, Neapol, Cinta Senese, Finocchiona, Varzi, Saucisson, Ungherese, Embutido, Chorriso, Sobrassasada, Kabanos, Skilandis a Figatellu. Syrová nebo dlouhá fermentace, jako je Raw Ham, Coppa, Bresaola, Capocollo, Pancetta a Speck. Případně vařené nebo uzené jako: Mortadella, Leberwurst, Speck Falukorv, Cotechino, Zampone a N'duja.

Pesciugatore®

Pesciugatore® je jediná skříň pro suché zrání ryb s kontrolou pH, uzení a nakládání mořských salámů, dokonce vařených, jako je mortadella z tuňáka. Systém, který opakuje řadu mikroklimat ideálních pro konzervování, uzení, suché zrání, vaření všech druhů ryb. Řada skříní na uzení lososa, tuňáka, mečouna s patentovaným řízením pH, se používá k nakládání salámů ze syrových ryb, jako je lososový špek a hřbet z tuňáka. Kromě staření a suchého zrání také vaří všechny druhy vařených mořských salámů, jako je vařená tuňáková šunka nebo tuňákovo-sépiová mortadela s pistáciemi.

Výrobci

metos
rendisk
rational
italgi
fri-jado

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

< Zpět na konvektomaty

Kontaktujte nás

Duis bibendum, lectus ut viverra rhoncus, dolor nunc faucibus libero, eget facilisis enim ipsum id lacus.







    zipka
    Kuchař

    Hledáte vhodné řešení pro vaši kuchyni?

    Přihlášení k odběru novinek

    Každý měsíc od nás obdržíte e-mail plný novinek, informací a trendů v oboru kuchyňských technologií.