FOOD TRUCK

Jezdí to, vaří to

ALMIRO HOSPITALITY

Na malém prostoru, hodně muziky. Pojízdné kuchyně se bez výjimky vyznačují výzvou pro projektanty a realizátory spočívající v miniaturizaci varny, umývárny i výdeje do pár metrů čtverečních. Koncept Almiro Hospitality byl v roce 2017 v Česku unikátním, neboť nabízel kromě kuchyně i plnohodnotnou restauraci s posezením pro 30 lidí a možností rozšíření o venkovní terasu.

JKT CATERING

Pojízdná výdejna.

Výrobci

metos
rendisk
rational
italgi
fri-jado
zipka
Kuchař
< Zpět na konvektomaty

Kontaktujte nás

Osobní údaje budou zpracovány v souladu
se zásadami zpracování osobních údajů.

zipka
Kuchař

Hledáte vhodné řešení pro vaši kuchyni?

Přihlášení k odběru novinek

Každý měsíc od nás obdržíte e-mail plný novinek, informací a trendů v oboru kuchyňských technologií.