KONZERVÁRNA

I konzerva může být delikatesou

Via Delicia

Bezchlebova rodinná  konzervárna v Zábřehu úspěšně funguje již mnoho let a k založení vlastní značky Via Delicia přivedla Olina Bezchlebu inspirace francouzskými lokálními trhy, které poznal během svého působení ve Francii, a především nález staré knihy o zavařování z roku 1925. Její majitelka, zřejmě hospodyně ze statku, si do ní pečlivě zapisovala své poznatky a recepty. Výroba je postavená na kvalitních surovinách a poctivé ruční práci, ale ani ta se neobejde bez moderních technologií. 

Výrobci

metos
rendisk
rational
italgi
fri-jado
zipka
Kuchař
< Zpět na konvektomaty

Kontaktujte nás

Osobní údaje budou zpracovány v souladu
se zásadami zpracování osobních údajů.

zipka
Kuchař

Hledáte vhodné řešení pro vaši kuchyni?

Přihlášení k odběru novinek

Každý měsíc od nás obdržíte e-mail plný novinek, informací a trendů v oboru kuchyňských technologií.