Výroba Cook & Chill u nás začíná nejlepšími kotli na světě, pokračuje hygienickými a snadno čistitelnými čerpadly a končí vodním chlazením pomocí tanků.
To všechno máme. Naše řešení jsou navržena tak, aby fungovala bez problémů společně. Náš koncept je navržen tak, aby vám sloužil co nejlépe, abyste ve svém podnikání uspěli. Nejlepší velkovýrobní kuchyně jsou sestaveny z funkcí, které do sebe dokonale zapadají, aby vaše výroba probíhala hladce a efektivně.
Kotle Metos Proveno jsou vysoce kvalitní a udržitelné produkty, které jsou vyráběny ve Finsku s vysokou odborností. Inteligentní funkce, spolehlivá automatizace, snadné programování a optimalizovaná ergonomie. Metos Proveno je intuitivní a nabitý chytrými funkcemi!
Dávkování umožňuje přesný přesun potravin z jednoho místa na druhé, do nádob nebo do sáčků. Uživatel nemusí opakovaně nabírat jídlo z kotle.
Proces je průmyslový, ale výsledkem je zážitková gastronomie. Při vaření pevných jídel metodou sous vide jsou výsledky vaření perfektní. Metoda vaření sous vide vaří jídlo ve vakuu, což zvyšuje trvanlivost produktu.
Sous Vide a Chill tanks (chladící nádrže) vyžadují jednotku chlazené vody. Když si objednáte sous vide nádrž nebo chladicí nádrž, poskytneme také vhodnou chladicí jednotku. „Ledovou banku“ nebo chladicí jednotku lze připojit také ke kotlům, pokud jsou vybrány s chlazením.
Zajímá Vás některá z technologií METOS COOKING SOLUTIONS, máte zájem o bližší informace, možnost prezentace v našem show room a testovací vaření? Vyplňte níže formulář, o ostatní se již postaráme my.
Osobní údaje budou zpracovány v souladu
se zásadami zpracování osobních údajů.
GASTRO MACH, s. r. o.
Za Podjezdem 449, 790 01 Jeseník
Belnická 596, 252 42, Jesenice u Prahy
© 2020 GASTRO MACH, s. r. o., Za Podjezdem 449, 790 01 Jeseník